Christian Audigier Ed Hardy Hearts & Daggers

Christian Audigier Ed Hardy Hearts & Daggers For Him EDT 50 ml Pentru bărbati

Christian Audigier Eau de Parfum Ed Hardy Hearts & Daggers for Her este un parfum tineresc creat pentru femei fără siguranță de sine. Mirosul răcoritor al fructelor de vară vă întărește perfect și vă încarcă cu energie. Mirosul distinctiv de portocaliu roșu, măr și violet senzual vă eliberă de toate grijile și vă veți simți ca în paradis. Sticla inconfundabilă vă sugerează că veți simți o ferocitate incredibilă și o libertate completă. Sticla cu un tatuaj elegant și o inimă dominantă în mijloc vă invită la petreceri pline de viață și la noi experiențe de neuitat.
Cod07002151
50 ml
88,5 ron
50 ml 88,5 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 28.7.

Christian Audigier Ed Hardy Hearts & Daggers For Him EDT 50 ml Pentru bărbati

Christian Audigier Eau de Parfum Ed Hardy Hearts & Daggers for Her este un parfum tineresc creat pentru femei fără încredere. Mirosul răcoritor al fructelor de vară vă va întări perfect și vă va încărca cu energie. Mirosul distinctiv de portocaliu roșu, măr și violet senzual vă va elibera de toate grijile și vă veți simți ca în paradis. Sticla inconfundabilă vă va sugera că veți simți o ferocitate incredibilă și o libertate completă. Sticla cu un tatuaj elegant și o inimă dominantă în mijloc vă invită la petreceri pline de viață și la noi experiențe de neuitat.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg