Acest produs este vizualizat de clienții 10
Dolce & Gabbana Dolce

Dolce & Gabbana Dolce EDP 75 ml Pentru femei

La fel ca rochia delicat brodată de pe corpul Dvs., apa parfumată pentru femei Dolce & Gabbana Dolce va deveni un simbol și semnătura feminității Dvs. Compoziția ei parfumată, perfectă prin simplitate, are încă un lucru în comun cu rochiile frumoase și aceasta este arta complexă care se află întotdeauna în spatele creației lor. Veţi fi primul care va simți aroma dulce de citrice al nerolilor cu o subliniere ușor amară și tonurile florilor de papaya. Introducerea florală este urmată de parfumul îmbătător al narciselor, nuferilor și amaryllisului, care cresc exclusiv în Africa de Sud. Parfumul va înceta treptat cu o nota delicată caldă de cașmir și mosc, .
Cod202808
Clienții 5 au cumpărat săptămâna aceasta
75 ml
260 ron
30 ml 190 RON
75 ml 260 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 4.8.

Dolce & Gabbana Dolce EDP 75 ml Pentru femei

La fel ca rochia delicat brodată de pe corpul tău, apa parfumată pentru femei Dolce & Gabbana Dolce va deveni un simbol și semnătura feminității tale delicate. Compoziția ei parfumată, perfectă prin simplitate, are încă un lucru în comun cu rochiile frumoase și aceasta este arta complexă care se află întotdeauna în spatele creației lor. Vei fi primul care va simți mirosul dulce de citrice al nerolilor cu o subliniere ușor amară și tonurile florilor de papaya. Introducerea florală este urmată de parfumul îmbătător al narciselor, nuferilor și amaryllisului, care cresc exclusiv în Africa de Sud. Pe nota delicată caldă de cașmir și mosc, parfumul va pluti încet.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg