Acest produs este vizualizat de clienții 12
Elizabeth Arden Red Door Aura

Elizabeth Arden Red Door Aura EDT 100 ml Pentru femei

Parfumul plăcut și dulce al florilor albe, fructelor, lemnului și citricelor - Apa de toaletă Elizabeth Arden Red Door Aura este un pariu sigur. Prezintă o versiune mai tânără și mai proaspătă a popularului parfum Red Door. Ambele compoziții au fost compilate de expertul parfumier Carlos Benaim. În versiunea Aura, el a adus în prim plan zmeură senzuală, iasomie albă și flori de portocale. Niciun bărbat nu poate rezista acestor parfumuri foarte feminine! Răsfățați-vă cu apă de toaletă care vă va face unic și infinit de dorit. Elizabeth Arden, născută în Canada, a pregătit primele rujuri, pudre și farduri pentru americani după misiunea sa de la Paris, în a doua decadă a secolului XX. Până atunci, machiajul era folosit doar de actori. Elizabeth a adus și primele creme și alte produse cosmetice din colaborarea cu experți. În epoca de aur a mărcii, clienții ei erau regine și actrițe celebre. Astăzi, compania licențiază și parfumurile vedetelor Mariah Carey, Taylor Swift sau Britney Spears. Cel mai faimos parfum a lui Elizabeth Arden este probabil Red Door (1989), un design care seamănă cu sigla mărcii. Succesorul său - Red Door Aura eau de toilette (2012) - se bucură, de asemenea, de o mare favoare.
Cod07002578
Clienții 5 au cumpărat săptămâna aceasta
100 ml
103 ron
50 ml 81,2 RON
100 ml 103 RON
In stoc
Compania de transport:luni 2.8.

Elizabeth Arden Red Door Aura EDT 100 ml Pentru femei

Parfumul plăcut și dulce al florilor albe, fructelor, lemnului și citricelor - Apa de toaletă Aura roșie Elizabeth Arden Red Door - este un pariu sigur. Prezintă o versiune mai tânără și mai proaspătă a popularului parfum Red Door. Ambele compoziții au fost compilate de expertul parfumier Carlos Benaim. În versiunea Aura, el a adus în prim plan zmeură senzuală, iasomie albă și flori de portocal. Niciun bărbat nu poate rezista acestor parfumuri foarte feminine! Răsfățați-vă cu apă de toaletă care vă va face unic și infinit de dorit. Elizabeth Arden, născută în Canada, a pregătit primele rujuri, pudre și farduri pentru americani după misiunea sa de la Paris, în a doua decadă a secolului XX. Până atunci, machiajul era folosit doar de actori. Elizabeth a adus și primele creme și alte produse cosmetice din colaborarea cu experți. În epoca de aur a mărcii, clienții ei erau regine și actrițe celebre. Astăzi, compania licențiază și parfumurile vedetelor Mariah Carey, Taylor Swift sau Britney Spears. Cel mai faimos parfum al Elizabeth Arden este probabil Red Door (1989), un design care seamănă cu sigla mărcii. Succesorul său - Red Door Aura eau de toilette (2012) - se bucură, de asemenea, de o mare favoare.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg