Garanție de autenticitate

Doar produse originale

Toate produsele pe care le oferim provin exclusiv de la furnizori certificați. Aceasta exclude orice posibilitate de depozitare a bunurilor de calitate inferioară sau de origine dubioasă. Parfumurile din oferta noastră provin, așadar, de la furnizori care furnizează și magazinelor clasice.

Spre deosebire de magazinele tradiționale de parfumuri, lucrăm cu marje minime și, pe deasupra, nu trebuie să plătim chirii scumpe în mall-uri. În plus, lucrăm cu mai multe produse și, datorită aprovizionării cu volum mai mare, putem obține prețuri de achiziție remarcabile.

În plus, suntem sub supraveghere de 9 ani. Vindem parfumuri pentru dvs., clienților noștri, de nouă ani și, dacă marfurile noastre nu ar fi fost în vreun fel bune, acest fapt s-ar fi știut de mult.


Suntem un dealer certificat

Sigiliul de aur certificat de clienți

Pentru comenzile pe care le livrăm, am câștigat mai mult de 12.000 de recenzii și 4.300 de premii la Heureka, cu o evaluare medie de peste 96%, dovedind angajamentul nostru față de satisfacția maximă a clienților și făcându-ne un adevărat lider în domeniul frumuseții și cosmeticelor. Magazinul electronic Parfémy SP a primit un sigiliu de aur datorită evaluării pozitive a calității serviciilor oferite, pe care îl apreciem foarte mult.

 


*Puteți vedea lista celor mai recente evaluări actuale ale clienților noștri aici.

Garanție de cumpărare

Satisfacția cu achizițiile prin intermediul coșului Heuréka este garantată de o opțiune de restituire a banilor, dacă achiziția nu se desfășoară așa cum ar trebui. Oferim aceeași garanție atunci când cumpărătura a fost efectuată direct pe propriile noastre pagini, dacă aceasta nu a decurs conform ideii cumpărătorului, oferim un termen de 30 de zile mai lung decât de obicei pentru returnarea bunurilor achiziționate.

 

 

Asociația pentru Comerț Electronic, Asociație pentru beneficiul public

Suntem un membru mândru al Asociației pentru Comerț Electronic și participăm în mod regulat la cursuri și evenimente pentru a îmbunătăți calitatea procesului de cumpărături pe site-ul nostru.

 

 

Cod pentru stabilirea termenelor de livrare

În ceea ce privește termenele de livrare, ne angajăm să vă dăm informații clare și veridice și, prin urmare, să excludem informații inexacte sau înșelătoare despre starea stocului. Reprezentanții asociației ACE au elaborat un cod bazat pe experiența comercianților și a cumpărătorilor de internet, al cărui scop este de a stabili reguli clare pentru informare despre starea stocului bunurilor oferite.

 


 

Acest magazin online stochează cookie-uri care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Nu permiteți cookie-uriPermite totul