Acest produs este vizualizat în prezent de clientul 1
Lancome O De Lancome

Lancome O De Lancome EDT 125 ml Pentru femei

Lancome O De Lancome este ca o culoare verde strălucitoare care seamănă cu soarele, strălucind pe pământul ierbos acoperit cu rouă de dimineață. Lancome O De Lancome este un miros amar de plante pe bază de citrice. La început aroma este foarte ascuțită, după ce se dezvoltă, veţi simți lămâie, rozmarin, tonuri florale delicate și o bază chypre cu lemn și vetiver. Parfumul de Lancome O De Lancome este excepțional, chiar și de modă veche, care iese în evidență. Parfum rece, citric-pe bază de plante Lancome O De Lancome în zilele calde.
Cod02001322
125 ml
264 ron
125 ml 264 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 28.7.

Lancome O De Lancome EDT 125 ml Pentru femei

Lancome O De Lancome este ca o culoare verde strălucitor care seamănă cu soarele, strălucind pe pământul ierbos acoperit cu rouă de dimineață. Lancome O De Lancome este un miros amar de plante pe bază de citrice. La început este foarte ascuțit, după ce sună vei simți lămâie, rozmarin, tonuri florale delicate și o bază chypre cu lemn și vetiver. Parfumul de Lancome O De Lancome este excepțional, chiar și de modă veche, care iese în evidență. Parfum rece, citric-pe bază de plante Lancome O De Lancome în zilele calde.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg