Moschino Uomo? EDT 125 ml Pentru bărbati TESTER

Moschino Uomo? EDT 125 ml Pentru bărbati TESTER

Parfumul pentru barbati Moschino UOMO are un parfum oriental si o atingere delicata cu esente florale. Îmbină perfect elementele armonioase și puterea curajului, clasic și modern. Compoziția sa distinctivă este creată pentru bărbații încrezători, care știu exact ce își doresc și își urmăresc obiectivele. Parfumul Moschino UOMO se deschide cu o combinație elegantă de nou hedion, lemn de trandafir cald și coriandru translucid. Inima captivantă a parfumului ascunde un ciclamen, frunze mici de scorțișoară și o salvie unică de nucșoară. Baza insorita este formata din lemn de cedru si chihlimbar, pelin si mosc carismatic. Puteți purta acest parfum luxos pentru bărbați Moschino UOMO toată ziua fără nicio grijă.
Cod200272
318 lei
In stoc
Compania de transport:joi 9.2.

Moschino Uomo? EDT 125 ml Pentru bărbati TESTER

Oferim apei de toaletă pentru bărbați Moschino Uomo a devenit foarte popular datorită compoziției lor deosebite într-o sticlă aproape clasică.
TesterTrue
Typ flakónuTESTER
GenPentru bărbati
Cantitate125 ml
BrandMoschino
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție

Acest magazin online stochează cookie-uri care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Nu permiteți cookie-uriPermite totul