Acest produs este vizualizat de clienții 14
Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold!

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold! EDT 80 ml Pentru femei

Lady Million Eau My Gold! este o nouă aventură care rămâne fidelă moștenirii sale. O expresie unică, delicată și sclipitoare a feminității. Parfumul, care se bazează pe prospețimea naturală, reprezintă noua semnătură a lui Paco Rabanne. Lady Million Eau My Gold! / datorită prospețimii strălucitoare a mangoului și a grapefruitului. Inima florală este stimulată de extracte de frunze purpurii și flori de portocal. Notele de cedru, chihlimbar și mosc fac din parfum un spectacol senzual. Parfumul a fost creat de Anne Flipo. Sticla are un diamant care este inseparabil de parfumul Lady Million, este alungit și transparent. Design sticlă Lady Million Eau My Gold! dezvăluie o culoare aurie deschisă a parfumului. În această nouă versiune a lui Lady Million, atunci când deschideți coperta Logo Eau My Gold! devine vizibil, că aurul este gravat și un simbol al rarității parfumului.
Cod203323
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
80 ml
233 ron
80 ml 233 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 28.7.

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold! EDT 80 ml Pentru femei

Lady Million Eau My Gold! este o nouă aventură care rămâne fidelă moștenirii sale. O expresie unică, delicată și sclipitoare a feminității. Parfumul, care se bazează pe prospețimea naturală, reprezintă noua semnătură a lui Paco Rabanne. Lady Million Eau My Gold! datorită prospețimii strălucitoare a mangoului și a grapefruitului. Inima florală este stimulată de extracte de frunze purpurii și flori de portocal. Notele de cedru, chihlimbar și mosc fac din parfum un spectacol senzual. Parfumul a fost creat de Anne Flipo Sticla are un diamant care este inseparabil de parfumul Lady Million, este alungit și mai transparent. Design sticlă Lady Million Eau My Gold! dezvăluie o culoare aurie deschisă a parfumului. În această nouă versiune a Lady Million, atunci când deschideți coperta Logo Eau My Gold! Vizibil că aurul este gravat și un simbol al rarității parfumului.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg