Acest produs este vizualizat de clienții 11
Rochas Eau De Rochas Fraîche

Rochas Eau De Rochas Fraiche EDT 100 ml Pentru femei

Rochas Eau de Rochas Fraîche este un parfum delicat pentru femei, plin de tonuri deschise. Se deschide cu un miros proaspăt de bergamotă. Se transformă treptat în tonuri blânde de flori albe și iris. Senzualitatea parfumului Eau de Rochas Fraîche este inspirată de parfumul mușchiului de stejar și moscului de la capăt. Ațezați-vă la faleza mării și priviți marea calmă, care sclipeste sub razele strălucitoare ale soarelui. Briza blândă a mării vă mângâie fața și aduce o senzație de prospețime nesfârșită. Parfumul Rochas Eau de Rochas Fraiche este destinat tuturor femeilor care doresc să simtă în orice moment și să aibă un sentiment de siguranță satisfăcătoare.
Cod07000536
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
100 ml
152 ron
100 ml 152 RON
In stoc
Compania de transport:marți 3.8.

Rochas Eau De Rochas Fraiche EDT 100 ml Pentru femei

Rochas Eau de Rochas Fraiche este un parfum delicat pentru femei, plin de tonuri deschise. Se deschide cu un miros proaspăt de bergamot. Se transformă treptat în tonuri blânde de flori albe și iris. Senzualitatea parfumului Eau de Rochas Fraiche este inspirată de parfumul mușchiului de stejar și moscului de la capăt. Transferați-vă în faleza mării și priviți-vă la marea calmă, care sclipeste sub razele strălucitoare ale soarelui. Briza blândă a mării vă mângâie fața și aduce o senzație de prospețime nesfârșită. Parfumul Rochas Eau de Rochas Fraiche este destinat tuturor femeilor care doresc să se simtă în orice moment și să aibă un sentiment de siguranță satisfăcătoare.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg