Acest produs este vizualizat de clienții 29
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 2014

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 2014 EDT 30 ml Pentru femei

Esență proaspătă Mirosul vesel și jucăuș al Salvatore Ferragamo Incanto Bloom a fost lansat în 2014. Are o aromă de zmeură dulce, care se amestecă treptat cu flori delicate. Parfumul Salvatore Ferragamo Incanto Bloom este excelent pentru purtarea de zi cu zi. Esența proaspătă a florilor vă va completa stilul și vă va evoca un zâmbet. Tonurile de deschidere ale freziei se amestecă cu florile de grapefruit. În inima se dezvoltă aroma trandafirilor îmbătători și al zmeurii dulci, care sunt completate de șampanie. În bază aroma se transformă treptat, va fi lemnoasă, care închide această frumoasă compoziție.  
Cod07000511
Clienții 5 au cumpărat săptămâna aceasta
30 ml
61,9 ron
30 ml 61,9 RON
50 ml 82,5 RON
100 ml 109 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 4.8.

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 2014 EDT 30 ml Pentru femei

Esență proaspătă Mirosul vesel și jucăuș al Salvatore Ferragamo Incanto Bloom a fost lansat în 2014. Miroase a zmeură dulce, care se amestecă treptat cu flori delicate. Parfumul Salvatore Ferragamo Incanto Bloom este excelent pentru purtarea de zi cu zi. Esența proaspătă a florilor vă va completa stilul și vă va evoca un zâmbet. Tonurile de deschidere ale freziei se amestecă cu florile de grapefruit. Inima dezvoltă parfumul trandafirilor îmbătători și al zmeurii dulci, care sunt completate de șampacă. Parfumul se transformă treptat într-o bază lemnoasă, care închide această frumoasă compoziție.  
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg