Acest produs este vizualizat în prezent de clientul 1
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza EDP 50 ml Pentru femei

Doamna potrivită are un parfum care îi subliniază senzualitatea și dă senzația că nimic nu este imposibil. Aceasta este apa parfumată pentru femei Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, care subliniază farmecul Dvs. cu tandrețe, dar în același timp semnificativ, astfel încât niciun trecător să nu rămână calm. La începutul parfumului, veți simți acordurile dulci și suculente ale unei pere, urmate de tonuri de flori și migdale fragede în inima parfumului. Fondul de ten senzual care rezistă cel mai mult pe piele include o combinație de piele captivantă și paciuli exotic.
Cod07000853
50 ml
173 ron
30 ml 99,2 RON
50 ml 173 RON
100 ml 217 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 4.8.

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza EDP 50 ml Pentru femei

Doamna potrivită are un parfum care îi subliniază senzualitatea și dă senzația că nimic nu este imposibil. Aceasta este apa parfumată pentru femei Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, care subliniază farmecul tău cu tandrețe, dar în același timp semnificativ, astfel încât niciun trecător să nu rămână calm. La începutul parfumului, veți simți acordurile dulci și suculente ale unei pere, urmate de tonuri de flori de flori și migdale fragede în inima parfumului. Fondul de ten senzual care rezistă cel mai mult pe piele include o combinație de piele captivantă și paciuli exotic.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg