Acest produs este vizualizat de clienții 30
Salvatore Ferragamo Signorina

Salvatore Ferragamo Signorina Eau De Toilette EDT 100 ml Pentru femei

Fiți misterioasă, seducătoare. Apă de parfum pentru femei Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa vă va învălui într-un voal de parfum uluitor care nu va lăsa pe nimeni din jurul Dvs. calm. Și pentru că veți fi misterioasă, nu trebuie să dezvăluiți deloc, ce are aroma atât de minunată, când vă vor întreba. Și pariez că vor întreba. În tonurile inițiale, veți simți murele dulci, care se împletesc cu un neroli ușor amar, care conferă introducerii o intensitate și o captivitate considerabile. De asemenea, veți simți fermecătoarea tuberoză și floarea magică de portocală. Baza parfumului este formată dintr-o spumă delicată de lapte, ușor aromată cu vanilie. Esența atractivă a parfumului este completată de aroma de paciuli senzual.
Cod203032
100 ml
140 ron
30 ml 86,3 RON
50 ml 127 RON
100 ml 140 RON
In stoc
Compania de transport:marți 3.8.

Salvatore Ferragamo Signorina Eau De Toilette EDT 100 ml Pentru femei

Fii misterios seducător. Apă de parfum pentru femei Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa te va învălui într-un voal de parfum uluitor care nu va lăsa pe nimeni din jurul tău calm. Și pentru că vei fi misterios, nu trebuie să dezvăluiți deloc ceea ce mirosiți atât de minunat când vă vor întreba. Și pariez că vor întreba. În tonurile inițiale, veți simți murele dulci, care se împletesc cu un neroli ușor amar, care conferă introducerii o intensitate și o captivitate considerabile. De asemenea, veți simți fermecătoarea tuberoză și floarea magică de portocal. Baza parfumului este formată dintr-o spumă delicată de lapte, ușor aromată cu vanilie. Esența atractivă a parfumului este completată de aroma de paciuli senzual.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg