Acest produs este vizualizat de clienții 10
Sisley Eau d'Ikar

Sisley Eau d'Ikar EDT 100 ml Pentru bărbati

Parfumul a fost lansat în 2011. Viu, neașteptat, masculin. Un nume care dezvăluie ambiții poetice. Cea mai profundă dorință a bărbatului, pe care o poate lua. Parfum elegant simplu de înaltă calitate, îmbogățit cu esențe naturale delicate. Se concentrează pe arbustul mediteranean al râului. Parfum elegant simplu, deși complex compus. Bogat în esență naturală, este structurat în jurul râului, a arbuștilor mediteraneeni și a insulei Corsica, unde s-a născut familia d'Ornano. Difuzorul este cuprins în notele de cap, de inimă și de bază. Energia vitală a citricelor luminează esența difuzorului cu note verzi fragile. Difuzorul este însoțit de parfumuri florale cultivate, care evocă eleganță și căldură, iar aroma lemnoasă întunecată îi subliniază caracterul senzual. Sticla este o operă de artă, care simbolizează dorința unui om de a zbura; de a sări de pe sol și a căuta ușurință, intensitate și libertate, eleganță instantanee, moliciunea vântului și capacitatea de a atinge soarele. O aripă abstractă cristalină și clară și forma unui trunchi masculin sunt gravate în sticlă. Proiectat de Bronislaw Krzysztof.
Cod02000768
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
100 ml
419 ron
50 ml 216 RON
100 ml 419 RON
In stoc
Compania de transport:miercuri 28.7.

Sisley Eau d'Ikar EDT 100 ml Pentru bărbati

Parfumul a fost lansat în 2011. Viu, neașteptat, masculin. Un nume care dezvăluie ambiții poetice. Cea mai profundă dorință a omului pe care să o poată lua. Parfum elegant simplu de înaltă calitate, îmbogățit cu esențe naturale delicate. Se concentrează pe arbustul mediteranean al râului. Parfum elegant simplu, deși complex compus. Bogat în esență naturală, este structurat în jurul râului, a arbuștilor mediteraneeni și a insulei Corsica, unde s-a născut familia d'Ornano. Difuzorul este cuprins în notele de sus, de mijloc și de bază. Energia vitală a citricelor luminează esența difuzorului cu note verzi fragile. Difuzorul este însoțit de parfumuri florale cultivate care evocă eleganță și căldură, iar aroma lemnoasă întunecată îi subliniază caracterul senzual. Sticla este o operă de artă care simbolizează dorința unui om de a zbura; sări de pe sol și caută ușurință, intensitate și libertate, eleganță instantanee, moliciunea vântului și capacitatea de a atinge soarele. O aripă abstractă cristalină și clară și forma unui trunchi masculin sunt gravate în sticlă. Proiectat de Bronislaw Krzysztof.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg