Acest produs este vizualizat de clienții 10
Stella McCartney Stella

Stella McCartney Stella Eau De Toilette EDT 50 ml Pentru femei

Stella McCartney Stella Eau de Parfum este un parfum elegant, de lungă durată pentru femei, bazat pe contrastul impresionant al trandafirului unei femei și al chihlimbarului unui bărbat. În spatele compoziției sale se află celebrul parfumier Jacques Cavallier. În primele tonuri ale aromei, Stella echilibrează dulceața trandafirilor mandarină și bujor. Inima parfumului cântă din nou trandafirul, ca simbol al feminității absolute, iar baza este dominată de chihlimbar lemnos. Parfumul Stella McCartney Stella, sau „Stellinka”, așa cum se numește uneori faimos, a câștigat imediat inimile femeilor din întreaga lume. Doamna care îl alege arată la fel de unică și nobilă datorită componentei principale a trandafirului. Apa parfumată Stella de la designerul de modă de succes Stella McCartney este concepută pentru uzura de zi cu zi, din primăvară până iarna. Fie că mergeți la muncă, la o întâlnire, la o expoziție, la un teatru, o cafenea sau la plajă, veți arăta întotdeauna foarte feminin și încrezător în mod natural. Pentru a susține rezistența parfumului, aplicați crema înainte de a o aplica, apoi umeziți pielea în timpul zilei cu apă care nu o spală. Durează doar aproximativ 5 ore pentru a restabili parfumul.
Cod07002018
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
50 ml
105 ron
50 ml 105 RON
In stoc
Compania de transport:marți 27.7.

Stella McCartney Stella Eau De Toilette EDT 50 ml Pentru femei

Stella McCartney Stella Eau de Parfum este un parfum elegant, de lungă durată pentru femei, bazat pe contrastul impresionant al trandafirului unei femei și al chihlimbarului unui bărbat. În spatele compoziției sale se află celebrul parfumier Jacques Cavallier. În primele tonuri ale parfumului, Stella echilibrează dulceața trandafirilor mandarină și bujor. Inima parfumului cântă din nou trandafirul, ca simbol al feminității absolute, iar baza este dominată de chihlimbar lemnos. Parfumul Stella McCartney Stella, sau „Stellinka”, așa cum se numește uneori faimos, a câștigat imediat inimile femeilor din întreaga lume. Doamna care îl alege arată la fel de unic și nobil datorită componentei principale a trandafirului. Apa parfumată Stella de la designerul de modă de succes Stella McCartney este concepută pentru uzura de zi cu zi, din primăvară până iarna. Fie că o duceți la muncă, la o întâlnire, la o expoziție, la un teatru, o cafenea sau la plajă, veți arăta întotdeauna foarte feminin și încrezător în mod natural. Pentru a susține rezistența parfumului, aplicați crema înainte de ao aplica, apoi umeziți pielea în timpul zilei cu apă care nu o spală. Durează doar aproximativ 5 ore pentru a restabili parfumul.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg