Paco Rabanne Black XS
Paco Rabanne Black XS
Paco Rabanne Black XS

Paco Rabanne Black XS EDT 50 ml Pentru bărbati

Nu-i este rușine de sentimentele sale, este ghidat de pasiune, iubește libertatea de religie. Apa de toaletă Paco Rabanne Black XS este concepută în principal pentru bărbații aspri, cu o inimă sensibilă. Capul parfumului are o încărcătură de citrice înghețată cu o notă picant de salvie. Inima masculină este formată din tonuri calde de praline cu scorțișoară strălucitoare. Veți simți, de asemenea, o combinație proaspătă de cardamom și lemn de trandafir pământesc. Întreaga simfonie este completată de un timbru din lemn de abanos luxos, chihlimbar negru rar și un vârf de paciuli jucăuș.
Cod07002361
50 ml
234 lei
50 ml 234 lei
100 ml 248 lei
In stoc
Compania de transport:marți 7.2.

Paco Rabanne Black XS EDT 50 ml Pentru bărbati

Nu-i este rușine de sentimentele sale, este ghidat de pasiune, iubește libertatea de religie. Capul parfumat are o încărcătură de citrice înghețată, cu o notă picantă de salvie. Inima masculină este formată din tonuri calde de praline cu scorțișoară sclipitoare. De asemenea, veți simți legătura proaspătă a cardamomului cu lemn de trandafir pământesc. Întreaga simfonie este acoperită de un timbru de lemn din lemn de abanos luxos, chihlimbar negru rar și un vârf de paciuli jucăuși.
GenPentru bărbati
Cantitate50 ml
BrandPaco Rabanne
Tipul de parfumfructat
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție

Acest magazin online stochează cookie-uri care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Nu permiteți cookie-uriPermite totul