Acest produs este vizualizat de clienții 13
Carolina Herrera Chic
Carolina Herrera Chic
Carolina Herrera Chic

Carolina Herrera Chic EDP 80 ml Pentru femei

Parfumul de dama Carolina Herrera CHIC este o aromă nouă al celebrei designer de moda din New York Carolina Herrera. De ce „CHIC”? Pentru că este cuvântul „CHIC” că jurnaliștii se referă cel mai adesea la prezentările de modă ale Carolinei Herrera. Un parfum potrivit pentru o femeie independentă, încrezătoare, care iubește arta și designul modern, are stil și arată natural în sport și seara. Așa este Carolina Herrera CHIC. Doar chic ceh! Carolina Herrera CHIC este o aromă delicată, dar atractivă, cu pasiunea sa ascunsă - destinat să devină un partener pentru femeile de toate vârstele, pentru o lungă perioadă de timp și pentru orice ocazie.
Cod100369
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
80 ml
166 ron
80 ml 166 RON
In stoc
Compania de transport:marți 3.8.

Carolina Herrera Chic EDP 80 ml Pentru femei

Parfumul de dama Carolina Herrera CHIC este un parfum nou al celebrei designer de moda din New York Carolina Herrera. De ce „CHIC”? Pentru că este cuvântul „CHIC” că jurnaliștii se referă cel mai adesea la prezentările de modă ale Carolina Herrera. Un parfum potrivit pentru o femeie independentă, încrezătoare, care iubește arta și designul modern, are stil și arată natural în sport și seara. Așa este Carolina Herrera CHIC. Doar chic ceh! Carolina Herrera CHIC este un parfum delicat, dar atractiv, cu pasiunea sa ascunsă - destinat să devină un partener pentru femeile de toate vârstele, pentru o lungă perioadă de timp și pentru orice ocazie.
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg