De ce să cumpărați de la noi?

Garanție de returnare de bani – 30 de zile pentru returnare

Deoarece produsele noastre sunt garantate, oferim clienților noștri un termen mai lung decât de obicei pentru returnarea mărfurilor nedeschise. Contractul poate fi retras timp de 30 de zile fără o justificare.

Puteți utiliza acest formular pentru a vă retrage din contract. În regulile noastre de afaceri puteți găsi mai multe informații.

Doar produse originale

Toate produsele pe care le oferim sunt achiziționate numai de la furnizori certificați. Aceasta exclude orice posibilitate de stocare a mărfurilor de calitate inferioară sau de origine dubioasă. Parfumurile din oferta noastră vin prin urmare de la furnizori care furnizează și magazinelor clasice.

Spre deosebire de parfumerii clasice, lucrăm cu o marjă minimă și în plus, nu trebuie să plătim chirii scumpe în mall-uri. Spre deosebire de magazinele clasice, lucrăm cu mai multe produse și putem cumpăra pentru prețuri mai mici de achiziție datorită achiziției de cantități mai mari.

Livrare rapidă fulger

Articolele vor fi asamblate, ambalate și expediate în 24 de ore de la comandă. Pentru mărfurile care se află în depozitul nostru extern, vă garantăm livrarea în 48 de ore de la comandă. Toate produsele sunt ambalate cu grijă în blister și cutia este căptușită astfel încât mărfurile să ajungă la dumneavoastră în ordine.

Ne preocupă păstrarea confidențialității Dvs.

Acest magazin online stochează cookies, care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Permite totulSetări detaliate