Contacte

Magazinul online ZIVADA este deținut de SP Venture a.s., care pe lângă magazinul electronic, operează și o academie de cosmetică pentru păr, un centru de instruire, un magazin tradițional și distribuție en-gros.


Operator

SP Venture, a.s.
Lucemburská 1496/8
130 00 Praha 3
IČ: 24677108
DIČ: CZ24677108

Firma SP Venture funcționează din anul 2010. Acest lucru ne permite să ne mișcăm pe piața parfumurilor și să ne dezvoltăm continuu know-how-ul, pe care îl folosim și ca distribuitor exclusiv al mai multor mărci de clasă mondială pe piețele din Cehia și Slovacia. Reprezentăm exclusiv sticlele reîncărcabile Travalo, precum și parfumurile franceze premium, brandul cu același nume, numit după cel mai mare diamant negru de acest fel din lume, cu 88 de carate, marcile profesionale Korloff, Reuzel, My.Organics, Organics Pharm, Glynt, Graham Hill și Inebrya.


Magazin tradițional - locul de primire

Magazinul tradițional este situat în centrul Praga, la stația Jiřího z Poděbrad a liniei de metrou A. Aici puteți prelua comanda, dar servește și ca magazin și sală de prezentare pentru noutăți. O gamă largă de parfumuri, produse cosmetice decorative și produse de îngrijire a părului pot fi găsite aici. Personalul nostru bine pregătit vă va ajuta cu folosirea corectă a produselor sau prin alegerea cadoulului potrivit pentru prietenii Dvs. Veniti și convingeti-vă personal în zilele săptămânii între orele 9:00 și 13:00. Vă așteptăm cu drag!

ZIVADA
Lucemburská 8, Praha
email: info@zivada.ro

 

 


Academie și centru de pregătire

Instruiri profesionale, prezentări de produse și noutăți, ateliere, know-how. Suntem pricepuți în produsele cosmetice pentru păr și suntem fericiți să vă transmitem cunoștințele în cadrul diferitelor evenimente organizate de Academia noastră.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
email: info@spvprofi.cz


Depozitare și distribuție

Depozitul nostru principal acoperă o suprafață de 1550 m2, de unde pornesc pachetele aromate. Distribuim în medie 1.800 de comenzi pe zi la un total de 9 magazine electronice atât în direcții B2C, cât și B2B. Avem mare grijă de ambalaj, în special pentru parfumuri. Produsele sunt ambalate în ambalaje de blister și cutii solide din trei straturi de carton. Menținem o relație bună cu partenerii noștri de livrare, astfel încât pachetul Dvs. comandat să vă ajungă cât mai curând posibil. Comenzile sunt expediate în mai multe țări, precum Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.

 

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
email: info@zivada.ro

 

 

Ne preocupă păstrarea confidențialității Dvs.

Acest magazin online stochează cookies, care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Permite totulSetări detaliate