Christina Aguilera Christina Aguilera by Night
Christina Aguilera Christina Aguilera by Night
Christina Aguilera Christina Aguilera by Night

Christina Aguilera Christina Aguilera by Night

Vydejte se do tajemné noci vstříc dobrodružstvím a vzrušujícím zážitkům. Parfémovaná voda pro ženy Christina Aguilera By Night je plná smyslnosti a sebevědomí. Buďte okouzlující a především svá. Užijte si speciální příležitosti s vědomím vlastní přitažlivosti. Podmanivý elixír lásky začíná sladkými ovocnými tóny ananasu, jablka a mandarinky, které podkresluje rebarbora a vzrušující frézie. Jízda smyslnosti poté pokračuje akordy lahodné broskve prolnuté s něžností konvalinky a heliotropu. Nejdéle budou vaše smysly omámeny intenzivními a vroucnými esencemi ambry, vanilky a santalového dřeva, které harmonicky doplňuje zemitý mech.
Cod07001187
30 ml
48,0 lei
15 ml 45,8 lei
30 ml 48,0 lei
50 ml 72,7 lei
In stoc
Compania de transport:marți 7.2.

Christina Aguilera Christina Aguilera by Night EDP 30 ml Pentru femei

Începeți o noapte misterioasă spre aventuri și experiențe incitante. Apa de parfum Christina Aguilera By Night pentru femei este plină de senzualitate și încredere în sine. Fiiți fermecătoare și mai presus de toate al Dvs. Bucurați-vă de oportunități speciale, conștientizând propriul apel. Captivantul elixir al iubirii începe cu tonuri dulci de fructe de ananas, măr și mandarină, care sunt îmbunătățite de rubarbă și frezii incitante. Plimbarea senzualității continuă apoi cu acorduri de piersici delicioase amestecate cu sensibilitatea unui crin de vale și a unui heliotrop. Pentru cel mai mult timp, simțurile Dvs. vor fi intoxicate de esențele intense și fierbinți de chihlimbar, vanilie și lemn de santal, care sunt completate armonios de mușchi de pământ.
GenPentru femei
Cantitate30 ml
BrandChristina Aguilera
Tipul de parfumfructat
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție

Acest magazin online stochează cookie-uri care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Nu permiteți cookie-uriPermite totul