Testatorul?

Testatorul

Testerele sunt produse utilizate în mod obișnuit în parfumeria clasică pentru a permite clienților să încerce un parfum special și intensitatea acestuia. Conținutul sticlei, adică parfumul în sine, este exact același cu parfumul clasic din ambalajul original.


Diferența

Singura diferență între testerul și produsul clasic este modul în care este ambalat. Testerul este ambalat cel mai adesea într-o cutie albă sau gri, iar flaconul nu are întotdeauna capacul de pulverizator. Pe sticlă apare uneori cuvântul „Tester” sau „Demonstration”. Cu toate acestea, acest singur neajuns este compensat de prețul semnificativ mai mic al testerului în comparație cu produsul ambalat clasic.


Utilizarea

Dacă doriți să încercați parfumul înainte de a-l oferi drept cadou, alegerea ideală este un tester. Cu toate acestea, dacă cumpărați parfum ca un cadou pentru cineva, este întotdeauna mai elegant să îl cumpărați într-o cutie originală.


Avantaje și dezavantaje

+ preț semnificativ mai mic
- cutia nu corespunde designului produsului


Cele mai vândute testere

Consultați gama completă de testere controlate.

Ne preocupă păstrarea confidențialității Dvs.

Acest magazin online stochează cookies, care îl ajută să funcționeze corect. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Permite totulSetări detaliate