Acest produs este vizualizat de clienții 14
Yankee Candle Soft Blanket lumânări parfumate 104 g

Yankee Candle Soft Blanket lumânări parfumate 104 g

(Pătură moale). Înfășurați-vă în vise dulci cu cea mai fragedă cântec de leagăn de citrice pure, vanilie luxoasă și chihlimbar cald. Parfum frumos și cremos. Cel mai vândut.
Cod332040922
Clienții 2 au cumpărat săptămâna aceasta
43,0 ron
In stoc
Compania de transport:marți 27.7.

Yankee Candle Soft Blanket lumânări parfumate 104 g

Înfășurați-vă în vise dulci cu cea mai fragedă cântec de leagăn de citrice pure, vanilie luxoasă și chihlimbar cald. Acest parfum este atât de frumos, discret, fraged și cremos. Designul tradițional și cel mai popular al acestei lumânări cu parfum fidel și de lungă durată va completa interiorul cu ceea ce a ratat până acum! Convenabil și ușor de utilizat. Realizat folosind cele mai bune ingrediente, inclusiv extracte naturale parfumate pure. Parafină parfumată uniform în calitatea alimentelor. Fiecare fitil este îndreptat manual. Va arde complet. Această irezistibilă lumânare Yankee Candle oferă 25-40 de ore de adevărată plăcere a parfumului. Eliberează cel mai pur și fabulos parfum răcoritor, care nu va dispărea nici în timp!
Discuție referitoare la produs
Aveți vreo întrebare? Vă interesează un detaliu concret? Întrebați-ne.
Puneți întrebarea
Întrebare nouăNumele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)titluTrimiteți un textÎntrebați
Numele tăuE-mailul dvs.(E-mailul nu va fi publicat)Trimiteți un textAdăugați reacția
Descrierediscuție
Acest magazin pe internet salvează cookies care ajută la funcționarea corectă a acestuia. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu folosirea acestora. Înțeleg